Vietnam - Slunečko, Vladimír
Makroekonomické výsledky vietnamskej ekonomiky. Zahranično-obchodné vzťahy Vietnamu. Vzájomný obchod a zahraničné vzťahy Českej republiky a Vietnamu. Perspektívne trhové sektory a komodity.