Daňová optimalizácia pri vklade nehnuteľnosti do majetku obchodnej spoločnosti - Fehér, Július
Zdanenie daňou z príjmov fyzických osôb pri predaji nehnuteľnosti. Daňová optimalizácia pri vklade nehnuteľnosti fyzickej osoby do obchodnej spoločnosti. Daňová optimalizácia pri predaji podielu (akcií) obchodnej spoločnosti alebo družstva. Daňová optimalizácia v prípade, ak vkladateľom nehnuteľnosti je právnická osoba.