Zahraniční obchod Československa (1918-1937) - Kosta, Jiří
Obchodná politika medzivojnového Československa. Zahraničný obchod vo svetle makroekonomických ukazovateľov. Úroveň všeobecných colných sadzieb v Európe. Dovoz, vývoz a obrat československého zahraničného obchodu. Dovoz, vývoz a saldo zahraničného obchodu s vybranými štátmi.