Privatizačný proces na podstavci korupcie - Sotník, Alexander
Časová náročnosť, neprehľadnosť a netransparentnosť štandardných metód privatizácie. Súhrnné informácie o predaji majetku akcií z portfólia FNM SR za obdobie od 5.11. 1994 do 10.11.1998. Bilancia príjmov a výdavkov FNM SR v roku 1999.