Význam maastrichtských kritérií makroekonomické konvergence - Zahradník, Petr
Zmysel a oprávnenosť maastrichtských konvergenčných kritérií ako predpokladu pre vstup do Európskej menovej únie. Praktická aplikácia maastrichtských konvergenčných kritérií. Inšpirácia pre ČR.