Sbližování měnových kurzů v zemích střední a východní Evropy - Kočenda, Evžen
Analýza pohybov menových kurzov krajín strednej a východnej Európy (1991-1997) s použitím ekonometrických techník - opiera sa o teóriu konvergencie menových kurzov.