Súčasný stav slovenskej ekonomiky a jeho príčiny - Bačišin, Vladimír
Neprimerane vysoké verejné investície a deformácia mikrosféry v minulom období. Stav korupcie na Slovensku v rokoch 1996-1998. Kritický stav podnikovej sféry spôsobený nesprávnou privatizáciou. Funkcia Protimonopolného úradu v histórii SR. Situácia v slovenskom bankovom sektore ku koncu 3. štvrťroka 1998. Graf devízových rezerv pre roky 1993-1998.