Kapitálový trh na Slovensku je v stave kolapsu - Bačišin, Vladimír
Nízky záujem domácich a zahraničných investorov a nedostatočná likvidita slovenského kapitálového trhu (KT). Celková trhová kapitalizácia slovenských emitovaných akcií. Netransparentnosť KT. Komplex vládnych opatrení na riešenie problémov makroekonomickej nerovnováhy a konkurencieschopnosti (zamedzenie "tunelovania" podnikov a doriešenie problémov kolektívneho investovania).