Návrh tohtoročného štátneho rozpočtu stojí na odvážnej kalkulácii nedaňových príjmov - Suďa, Pavol
Návrh štátneho rozpočtu na rok 1999. Reálny pokles daňových príjmov. Prudký nárast nedaňových príjmov. Príjmy centrálnej vlády. Východiská zostavovania návrhu štátneho rozpočtu.