Portfóliové investície na Slovensku - Hošková, Adela
Portfóliové investície ako jedna z foriem prílevu zahraničného kapitálu. Výhody a riziká spojené s prílevom portfóliových investícií. Vývoj portfóliových investícií na Slovensku. Metodické prístupy spracovávania a problémy spojené so zberom údajov.