Náklady dlhovej služby na pracujúceho obyvateľa SR vystúpia v tomto roku na desaťtisíc korún - Suďa, Pavol
Navrhované výdavky štátneho rozpočtu na rok 1999. Snaha znížiť deficit štátneho rozpočtu. Obmedzenie kapitálových výdavkov len na nevyhnutné prípady. Náklady dlhovej služby. Medziročné tempo rastu bežných transferov. Výdavky centrálnej vlády.