Trpký plod života nad pomery - Sotník, Alexander
Zapojenie slovenskej ekonomiky do medzinárodnej deľby práce sa uskutočňuje v podmienkach hlbokej podkapitalizácie. Prognóza vývoja ekonomiky Slovenska na rok 1999. Miera investícií a ich krytie úsporami. Tvorba hrubého domáceho produktu. Štruktúra agregátneho dopytu.