Controlling môže byť efektívnym nástrojom riadenia firmy - Začková, Katarína
Charakteristika controllingu. Význam controllingu. Nedostatočné využitie controllingu v slovenských firmách. Význam controllingu pri efektívnom riadení nákladov. Controlling môže byť strategický, aj operatívny. Controlling v počítačovom systéme.