Ako bude chutiť očakávaný balíček opatrení
Dokončenie materiálu schváleného vládou SR 7.1.1999 o opatreniach zameraných na urýchlenie reštrukturalizácie a zvýšenie konkurencieschopnosti a exportnej výkonnosti slovenskej ekonomiky.