Kto nájde toľko síl a rozhodne? vývin slovenského poľnohospodárstva po veľkom zlome v roku 1989 - Havrila, Andrej
Prvé zmeny v poľnohospodárstve v roku 1990 - zníženie hrubej poľnohospodárskej produkcie. Súvislosti medzi nízkou kvalitou práce, kvalifikáciou pracovníkov, cenou práce a hodnoty produkcie v poľnohospodárstve. Príčiny poklesu hrubej poľnohospodárskej produkcie. Východiská z nepriaznivej situácie v poľnohospodárstve. Porovnávacie tabuľky spotreby a reálnych cien vybraných druhov poľnohospodárskych tovarov za roky 1965 až 1996.