Príprava Brazílie na 21. storočie rok 1999 komplikovaný pre najväčšiu krajinu Južnej Ameriky - Šípka, Pavel
Ústavné a rozpočtové reformy v Brazílii plánované na rok 1999. Očakávaný vývoj HDP, nezamestnanosti, obchodnej bilancie a privatizácie v najväčšej juhoamerickej krajine. Pripravovaný škrt rozpočtu brazílskej federálnej vlády a daňové reformy. Politická situácia v Brazílii.