Kolektívne vyjednávanie - Vladárová, Marta
Ciele kolektívneho vyjednávania. Postavenie kolektívnej zmluvy v právnom systéme. Obsah kolektívnej zmluvy. Prehľad predpisov upravujúcich kolektívne vyjednávanie.