Regionálne križovatky Slovenska - Sotník, Alexander
Zmeny v európskej regionálnej politike v 80. rokoch. Problematika regionálnej zaostalosti. Európska regionálna politika a Slovensko. Regionálna politika na Slovensku. Miera nezamestnanosti v SR. Hrubý domáci produkt v regiónoch SR. Cezhraničná spolupráca a regionálny rozvoj.