Franchising - systém úzkej spolupráce - Pauličková, Alena
Vymedzenie pojmu franchising. Zmluvy o franchise podľa Obchodného zákonníka (zákon č. 513/1991 Zb. v znení noviel). Dojednávanie medzinárodnej franchisingovej zmluvy.