Chceme byť iniciátormi aj dnes - Rosina, Štefan
Rozhovor s Ing. Š. Rosinom, predsedom predstavenstva a.s. Matador Púchov. Transformačný vývoj na súkromnú spoločnosť. Rozvíjanie obchodných vzťahov spoločnosti, vstup na zahraničné trhy. Investičné a obchodné aktivity. Matador, a.s. ako vedúca spoločnosť s výrobou pneumatík, dopravných pásov, technickej gumy, plastov a strojárskej výroby. Význam regionálnej politiky v živote a.s. Matador.