Aj liečiť sa musíme racionálne Dokedy bude zahraničný výrobca diktovať ceny liekov? - Gattnar, Ondrej
Postavenie Asociácie farmaceutických výrobcov SR, ktoré združuje popredné slovenské farmaceutické spoločnosti. Spotrebou liekov cca 12 mld Sk patrí Slovensko medzi malé farmaceutické trhy. Nevýhodné postavenie domácich výrobcov liekov voči zahraničným. Problematika trhu s liečivami v SR. Problematika finančného zabezpečenia trhu s liekmi.