Hlboká reštrukturalizácia podnikov a ich riadenia - jediná šanca na prežitie juhokórejskej ekonomiky - Baláž, Peter
Dopad ázijskej finančnej krízy na ekonomiku juhokórejskej republiky. Finančné straty veľkých spoločností i malých a stredných podnikov. Úloha a vývoj vnútornej organizácie čebolov (horizontálne diverzifikované podnikateľské konglomeráty veľkých podnikov). Vlastnícka štruktúra a riadenie. Pozícia GTC systému (General Trading Company) v kórejskej ekonomike. Firemná rastová stratégia. Ekonomická efektívnosť činnosti čebolov. Čeboly a finančná kríza v r. 1997. Presadzovanie štrukturálnych reforiem na riešenie finančnej krízy.