Výsledky Sekcie verejných prác v roku 1998 a zámery na rok 1999 - Nevický, Miloš
Výsledky činnosti Sekcie verejných prác Ministerstva výstavby a verejných prác SR v roku 1998. Rozvojový program priorít verejných prác na roky 1999 - 2001. Základné okruhy pôsobnosti Sekcie verejných prác (SVP).