Nedostatky vo sfére marketingu - komponent negatívneho vývoja stavebných podnikov - Háp, Ivo
Marketing v stavebníctve predstavuje komplex trhových vzťahov a informačných tokov. Stavebný trh a odbyt. Poradenské služby v oblasti stavebníctva. Nedostatok marketingových špecialistov. Koordinácia marketingu, výroby a odbytu.