Výstavy a veľtrhy - Lipianska, Júlia
Význam vhodného umiestenia a typu stánku na úspešnosť na veľtrhu. Príprava personálu na veľtrh. Oslovenie a pozvanie zákazníkov, odberateľov, dodávateľov na výstavu či veľtrh. Vystavovanie na veľtrhu. Vyhodnotenie účasti na výstave.