Moderný systém tímovej práce (moderne riadiť podnik znamená budovať v ňom dynamické pracovné skupiny - tímy) - Szarková, Miroslava, 1951-
Synergický psychologický efekt - zjav, ktorý psychológovia práce pomenovali na základe poznatkov z podnikovej praxe. Tento zjav v podstate znamenal znásobenie pracovnej výkonnosti na základe vyššej kvality vzťahov spolupráce a angažovanosti medzi zamestnancami pri riešení a plnení pracovných úloh. Pracovná skupina a dosahovanie synergického psychologického efektu. Poznatky z analýzy štruktúry a dynamiky tímu. Tímové úlohy. Percentuálne rozdelenie tímových úloh v úspešných tímoch a ich základná charakteristika.