Transformácia podnikov v podmienkach globalizácie ekonomiky - Marhefková, Martina
Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave usporiadala v dňoch 9.- 10. 9.1998 vo Vyhniach medzinárodnú vedeckú konferenciu pod názvom Transformácia podnikov v podmienkach globalizácie ekonomiky. Hlavné zámery a cieľ konferencie.