Svetový rozvoj leteckej nákladnej dopravy - Lazar, Tobiáš
Výkony nákladnej leteckej dopravy vo svete. Problémy súvisiace s prudkým nárastom výkonov v leteckej doprave. Systém zúčtovania leteckého nákladu. Medzinárodná federácia zasielateľských združení FIATA. Svetová organizácia leteckého tovaru - WACO.