Etapový prístup k spoločnému systému spoplatňovania dopravnej infraštruktúry v Európskej únii - Kurinec, Ján
Rôznorodosť systémov poplatkov za používanie dopravnej infraštruktúry v EÚ. Prístupy k riešeniu spoplatňovania infraštruktúry. Prehľad pravidiel spoplatňovania. Modálne aspekty.