Zhodnotenie princípov štátnej dopravnej politiky SR - Hreusík, Stanislav
Rozbor princípov štátnej dopravnej politiky (ŠDP). Zhodnotenie jednotlivých zásad ŠDP v súčasných podmienkach realizácie v kontexte s dobou vzniku. Rekapitulácia zámerov a cieľov ŠDP SR. Základný prístup EÚ k dopravnej politike.