Analýza vplyvu daňovej sústavy na slovenské poľnohospodárstvo - Chrastinová, Zuzana
Analýza pôsobenia daňovej sústavy na poľnohospodárstvo od roku 1993 v SR. Daňové zaťaženie tohto odvetvia. Opatrenia v rámci realizovanej reformy daňovej sústavy v rokoch 1993-1996. Daňové úľavy realizované v poľnohospodárstve. Odvodové povinnosti do jednotlivých fondov.