Evropa podle Vídně - Bautzová, Libuše
Viedenský ústav pre medzinárodné hospodárske porovnanie predpokladá zápornú mieru rastu hrubého domáceho produktu v Českej republike. Negatívny dopad svetovej ekonomickej situácie na tranzitívne krajiny. Vývoj tranzitívnych krajín a výhľad do roku 2000.