Řízení pracovního výkonu - Hrabětová, Eva
Zmena postavenia ľudských zdrojov v organizáciách. Cieľ riadenia pracovného výkonu (performance management), teoretické východiská. Systém riadenia výkonu. Meranie pracovného výkonu. Odmeňovanie podľa výkonu.