Zahraničný obchod SR - tovarová štruktúra a jej vývoj, vývoj obchodu v roku 1998, ... - Burda, Štefan
Tovarová štruktúra zahraničného obchodu SR. Vývoj v štruktúre vývozu a dovozu. Vývoj zahraničného obchodu v r. 1998. Devalvačné vplyvy. Ruská kríza a jej vplyv na zahraničný obchod so SR. Štatistické údaje.