Svetové ekonomické fórum - Nagyová, Izabela
Z obsahu: Hamletovská otázka z Davosu znie regulovať či neregulovať. Na Svetovom ekonomickom fóre počuli Slováci slová uznania i varovania. Protekcionizmus a korupcia môžu ohroziť reformu a odradiť investorov. Globálny systém potrebuje inštitúcie starajúce sa o stabilitu. Názory na oživenie ázijského hospodárskeho zázraku sa odlišujú. Obnova Ruska bez zásadných reforiem nie je možná. Prevenciou proti krízam je zdravá hospodárska politika.