Deficit v hospodárení Bratislavy vlani výrazne stúpol - Velecký, Milan
Hospodárenie hlavného mesta Slovenska Bratislavy v r. 1997-1998. Deficit v hospodárení Bratislavy a snaha o jeho krytie úverom. Rozpočet hlavného mesta - celkové príjmy, celkové výdavky, hospodársky výsledok (saldo). Tohtoročné hospodárenie začala Bratislava rozpočtovým provizóriom. Zmenu v hospodárení Bratislavy vedenie mesta spája so zmenou daňovej sústavy.