Daňové nedoplatky rastú aj vinou zlej legislatívy - Hrúz, Juraj
Daňový nedoplatok ku koncu roka 1998, porovnanie s r. 1997. Daňový nedoplatok, colný nedoplatok. Vymožené daňové nedoplatky za rok 1998. Rozdiel medzi daňovými a súdnymi exekútormi. Vzdelanostná štruktúra daňových exekútorov. Problémy s exekúciami. Podstatná časť nedoplatkov je nevymožiteľná. Situáciu by mohla zlepšiť novelizácia niektorých zákonov.