Zdaňovanie dlhopisov Fondu národného majetku SR - Mäsiarová, Terézia
Charakteristika dlhopisu Fondu národného majetku (FNM) SR podľa zákona č. 92/1991 Zb. Dlhopis je vrátane svojho výnosu splatný 31.12.2000. Predaj dlhopisu a daň z príjmu. Darovanie dlhopisu. Prechod a dedenie dlhopisu.