Environmentálna etika vo výrobe a spotrebe - Zapletal, Vladimír
Environmentálna etika a ekonomická etika. Rozvoj podnikateľskej etiky. Filozofická a normatívna stránka environmentálnej etiky výroby. Environmentálna etika spotreby. Princípy environmentálneho manažmentu.