Napriek problémom dosahuje Matador Púchov stále zisk - Hrúz, Juraj
Oblasti podnikania skupiny Matador Group. Problémy, s ktorými spoločnosť zápasí. Situácia v oblasti pohľadávok spoločnosti. Vypracovanie trojročnej stratégie spoločnosti. Continental Matador, s.r.o. Púchov - spoločný podnik nemeckého výrobcu pneumatík Continental AG Hannover a Matadoru. Hospodárenie spoločnosti Barum Continental, s.r.o. Otrokovice. Perspektíva Matadoru. Podnikanie v Rusku.