Siločiary juhoamerickej krízy ostré sledovanie Argentíny, finančné ťažkosti Ekvádoru - Šípka, Pavel
Po Brazílskej finančnej kríze a devalvácii realu MMF pripravuje pomoc pre Argentínu a Mexiko. Vzájomné ovplyvňovanie sa týchto troch strategických ekonomík Latinskej Ameriky. Okolnosti stabilizácie argentínskeho pesa. Enormné finančné problémy Ekvádoru a tretia nevyhnutná devalvácia ekvádorského sucre. Názory juhoamerických podnikateľov na brazílsku finančnú situáciu.