Účtovná závierka podnikateľov na rok 1998 - Šlosárová, Anna
Prehľad právnych noriem z oblasti účtovníctva podnikateľov - zákony, opatrenia MF SR, metodické pokyny a ďalšie usmernenia. Účtová osnova a postupy účtovania. Účtovná závierka podnikateľov. Ilustračný príklad zostavenia účtovnej závierky. Súvaha v plnom rozsahu. Výkaz ziskov a strát v plnom rozsahu. Prehľad o peňažných tokoch (cash flow).