Účtovné výkazy rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Charakteristika účtovných výkazov rozpočtových organizácií a ich osobitosti v porovnaní s účtovnými výkazmi podnikateľov. Výkaz o plnení príjmov a výdavkov rozpočtových organizácií a obcí. Súvaha rozpočtových a príspevkových organizácií. Výkaz ziskov a strát.