Odložené dane a ich aplikácia v účtovníctve - Baštincová, Anna
Význam odložených daní v účtovníctve podnikateľských subjektov. Vznik odloženého daňového záväzku. Vznik odloženej daňovej pohľadávky. Výpočet a účtovanie odložených daní. Riešenie niektorých špecifických prípadov odloženej dane z príjmov. Odložené dane v konsolidovanej účtovnej závierke.