Zmena vo vykazovaní základu dane - Bieliková, Mária
Zmena vo vykazovaní základu dane pre daňovníkov, ktorí účtujú v sústave jednoduchého účtovníctva. Praktické daňové dôsledky a povinnosti vyplývajúce daňovníkom z uvedenej zmeny. Praktické príklady.