Vklad pohľadávky a postúpenie pohľadávky - Bieliková, Mária
Vklad pohľadávky do obchodnej spoločnosti alebo družstva alebo postúpenie pohľadávky a základ dane z príjmov u daňovníka, ktorý účtuje v sústave jednoduchého účtovníctva.