Cestná daň na rok 1999 - Prinerová, Viera
Právna úprava cestnej dane. Daňovníci cestnej dane. Predmet cestnej dane. Vznik daňovej povinnosti. Podmienky zdanenia. Základ cestnej dane. Sadzba cestnej dane. Oslobodenie od cestnej dane a daňové úľavy. Platenie a výrub cestnej dane. Priznanie k cestnej dani. Vzory priznaní fyzických a právnických osôb.