Ako správne vyplniť priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1998? - Faiglová, Svetlana
Podávanie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb v roku 1998. Najdôležitejšie veci, z ktorých by mal daňovník vychádzať pri podávaní daňového priznania. Praktické príklady dopĺňajúce jednotlivé časti daňového priznania.