Ako oživiť slovenský cestovný ruch? bariéry, ktoré treba odstrániť, ak má odvetvie napredovať
Bariéry rozvoja a riešenia situácie v slovenskom cestovnom ruchu, usporiadané do 22. bodov, o ktorých hovorili odborníci na celoslovenskom aktíve koncom roka 1998.