Výpožičky slovenskej vlády tento rok prvýkrát prevýšia úroveň sto miliárd korún - Suďa, Pavol
Splácanie štátneho dlhu v r. 1999. Výška štátneho dlhu. Riziká rozpočtu na r. 1999. Financovanie schodku štátneho rozpočtu. Príjmy a výdavky rozpočtu. Spôsob splácania štátneho dlhu.